Bejelentkezés csoportoknak

  Kérem szépen pipálja ki a kockát is, hogy eltudja küldeni a jelentkezését!!!
  Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót és az Adatvédelmi szabályzatot. A Debrecen Nagytemplomi Református Egyházközség, mint adatkezelő ezen tájékoztató és szabályzat alapján kezeli az adatokat. Elkötelezettek vagyunk személyes adatainak védelme iránt, kiemelten fontosnak tartjuk az Ön információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. Bizalmasan kezeljük a személyes adatokat és minden szükséges biztonsági, technikai és szervezési intézkedést megteszünk, amely az adatok biztonságát garantálja. Az Adatkezelési tájékoztató és az Adatvédelmi szabályzat elfogadása igazolja ezen dokumentumok megismerését és ez adatkezelési hozzájárulásnak minősül.

  1: A jegyárakról és az idegenvezetés díjáról ide kattintva tájékozódhat!
  2: A múzeumpedagógiai foglalkozásainkról itt olvashat bővebben!
  3: A 1502/2017. (VIII.11.) Korm. határozat alapján igényelhetik általános-és középiskolai, nappali tagozatos tanulók.
  Az utazási igényt a fogadónyilatkozaton szereplő napot megelőző 7 nappal korábban be kell jelenteni a MÁV-START Zrt. területileg illetékes szolgáltatásértékesítőjénél. A szolgáltatásértékesítők elérhetőségei a MÁV-START Zrt. honlapján megtalálhatóak. Határidő után bejelentett igényt a vasúttársaság elutasítja.
  A díjmentes utazás tanítási és – a látogatás szombati napra történő visszaigazolása esetén – szombati napokon vehető igénybe a MÁV-START Zrt. szolgáltatási területén az ország területén működő
  • általános iskola nappali tagozatos tanulói (beleértve a gyógypedagógiai, konduktív pedagógiai intézetek tanulói)
  • valamennyi középfokú intézet nappali tagozatos tanulói (beleértve a szakmunkásképzés iskola, szakiskola, gimnázium és szakközépiskola)
  • minden 10 (tízedik) tanuló után egy fő kísérő (pedagógus vagy szülő)
  A díjmentes utazás igénybevételét csak az iskola igényelheti a „Bejelentés” nyomtatvány alapján. Az iskola a meghatározott napra érvényes, fogadó intézmény által lepecsételt, aláírt (postai vagy elektronikus úton megküldött) fogadónyilatkozatot köteles a „Bejelentés”-hez csatolni. A bejelentés nyomtatvány melléklete az utazáson résztvevő diákok névsora és diákigazolványának száma. Diákigazolvánnyal nem rendelkező diákoknak iskolalátogatási igazolás kiállítása szükséges.
  Ezen fogadónyilatkozat és az utazásban résztvevő diákok névsora nélkül a csoport díjmentesen nem számolható el. A menetjegy visszaútra csak akkor érvényes, ha azt a látogatás helyszínén az erre a célra rendszeresített eredeti bélyegző lenyomattal ellátták.