Kérdéseid vannak? Az Úristennek válaszai! Félelmeid vannak? Az Úristennek hatalma! Gyülekezetünk ifjúsága szeretettel vár Téged is! Hetedik osztályos kortól csatlakozhatsz különböző csoportjainkhoz. Jelenleg hat kisebb csapat alkotja közösségünket. Hetente találkoznak a csapatok és havonta tartunk egy közös alkalmat is, hogy egyszerre élhessük meg a Jézus Krisztushoz és az Ő gyülekezetéhez kapcsolódás örömét. A gyülekezet számára fontos, hogy születéstől a kornak megfelelő kiscsoport tagja lehessen minden tagunk. Az ifjúsági szolgálat ebből a 13 évestől, 25 éves korig terjedő szakaszt fedi.

Az ifjúsági szolgálatban három lelkész szolgál, Szász Anna Boglárka, Dancsó Zoltán és Püski Gábor.

Csatlakozz hozzánk!

Konfirmációs csoportkép

KONFIRMÁCIÓ

Konfirmációs felkészítőt minden tanév októberében indítunk. Ide a 7. és 8. osztályos fiatalokat várjuk. A körülbelül tíz hónapos felkészítő során megismerkednek a Szentháromság Istennel, a Szentírással, egyházunkkal és korunk aktuális kérdéseiről is sokat beszélgetünk. Célunk, hogy megérezzék az Istenhez való tartozás örömét és békességét. A konfirmáció éve után az ifjúsági

IFI

A középiskolásoknak évfolyamonként külön csoportja van, de havonta egy pénteken közös alkalmat tartunk. A heti rendszerességű alkalmak mellett csendes hétvégéket, kirándulásokat szervezünk. A csapat nyáron táborban vehet részt, és a Csillagpontra is közösen megyünk. Sok időt töltünk együtt, játékkal, beszélgetéssel. Egy valódi támogató közösség, amely végigkísér egészen a középiskola végéig.

Légy te is a csapat része!

Helyszín: Leány utca 2.

BREK-ifi (14 évesek): péntek 16:00
Főnix ifi (15 évesek): péntek 16:30
Barik (16 évesek): péntek 17 óra
Boldog Lazacok (17-18 évesek): csütörtök 16 óra

EGYETEMISTA KÖR / NAGYIFI

Ebben a csoportban az érettségizett fiatalok találkoznak. A felső korhatár 23-24 év. A kérdések hasonlóak, mint középiskola idején, de az önálló élet egyre közelebb, így a témák is egyre inkább kézzel foghatóak. Hétről-hétre találkozunk és egymást támogatva a Szentírást tanulmányozva erősítjük a közösség tagjait.

Csatlakozz hozzánk!

Helyszín: Leány utca 2.

Időpont: minden csütörtök 19 órától 20:30-ig

PÜSKI GÁBOR

ifjúsági lelkész