Gyermek misszió

Gyermekek a gyülekezetben

Gyermekek a gyülekezetben

Gyülekezetünkben fontosnak tartjuk, hogy a családoknak olyan alkalmakat biztosítsunk, ahol lehetőségük nyílik az egészen kicsi és a nagyobb gyermekeknek is Isten megismerésére és közösségben lehetnek egymással és Istennel. Vasárnaponként a 10 órás istentisztelettel párhuzamosan két csoportban: az óvodás és iskoláskorú gyerekeket várjuk a korosztályuknak szóló gyermek-istentiszteletre. Célunk: a gyermekek már kiskorukban is átélhessék, hogy a bibliai történetek nekik is szólnak és számukra is van üzenete Istennek. A bibliai történeteken keresztül rácsodálkozhatnak Isten teremtett világának szépségeire és csodáira, s arra is, hogy már születésünktől fogva: Isten személy szerint ismer és a szeretetével körbeölel.

Gyermek istentisztelet

Szeretnénk ha a gyermekek otthon éreznék magukat a gyülekezetünkben és a templomunkban, ezért havonta egyszer a 10 órás istentiszteleten gyermektanításba kapcsolódhatnak be a gyermekek szüleikkel együtt.  Nagy ünnepeink alkalmával (Virágvasárnap, Anyák napja, Karácsony) a gyermekekkel együtt műsorral készülünk, hogy szolgálatunkkal megörvendeztessük a szülőket és a gyülekezet tagjait.

Gyermek istentisztelet

Gyermekek a közösségben

Fontosnak tartjuk, hogy a gyermekek és családjaik a gyülekezet közösségi erejét évközben is megtapasztalják, húsvéti és adventi családi délutánjaink ezekre nyújtanak lehetőséget. Minden évben nyári napközis hittantábort szervezünk, ahol a gyerekek több napon keresztül a sok játék mellett a Biblia különböző történeteivel is megismerkedhetnek, melyeken keresztül az igaz élet útját is megtalálhatják. 

A gyermekek között Szász Anna Boglárka és Kubinyiné Mikó Ágnes beosztott lelkipásztorok és vallástanárok végeznek szolgálatot, továbbá hitoktatóink és gyülekezetünk tagjai vállalnak rendszeresen önkéntes szolgálatot.