ISTENTISZTELETI ALKALMAINK

REGGELI ISTENTISZTELET

Időpont: minden vasárnap 8 óra
Helyszín: Nagytemplom, Imaterem
Minden vasárnap, valamint nagyobb ünnepeken is tartunk reggel 8 órakor istentiszteleti alkalmat a Nagytemplom Imatermében. Az alkalom hossza jellemzően 45-60 perc. Minden hónap 3. vasárnapján úrvacsorai közösségben vehetünk részt a reggeli alkalmon.
A délelőtt 10 órakor kezdődő istentiszteleti alkalmon szokott a legnagyobb létszámban együtt lenni a gyülekezet. Az alkalmakon az éneket a Nagytemplom orgonáján kíséri a kántor, az énekek szövegét pedig a kivetítőn is olvashatják a résztvevők. Az istentisztelet hossza (amennyiben nincsen tervezett egyéb esemény, például keresztelés vagy ünnepi köszöntés) jellemzően 55-65 perc. Minden hónap első vasárnapján úrvacsorai közösségben vehetünk részt a délelőtti alkalmon.

DÉLELŐTTI ISTENTISZTELET

Időpont: minden vasárnap 10 óra
Helyszín: Nagytemplom

VASÁRNAP ESTI DICSŐÍTŐ ISTENTISZTELET

Időpont: minden vasárnap 18 óra
Helyszín: Nagytemplom
Vasárnap esténként a Nagytemplomban nem szokványos istentiszteletet tartunk. Kilépünk a zenei és liturgiai keretekből, és a gyülekezet egésze szolgál. Gitárokkal, zongorával, dobbal, énekhanggal dicsérjük az Urat, fiatalok imádkoznak, olvassák az igét, és a lelkészek vidáman prédikálnak.

Téged is várunk, hogy átéld azt a csodát, amely az élő Isten közelében átélhető. Megtapasztalhatod: van jövőd, van utad, van célod, van Megváltód!

Gyere, dicsérjük együtt az Urat!
Istentiszteletek és hivatalos rendezvények ideje alatt a turisztikai célú látogatás szünetel.