Vonat

Vonattal ingyenes az utazás

Mivel a Debreceni Református Nagytemplom is nemzeti emlékhely, Magyarország Kormányának 1502/2017. (VIII.11.) számú határozatában foglaltaknak megfelelően díjmentes vasúti utazás igénybevételével látogatható.

Kik vehetik igénybe: általános iskolák, középfokú iskolák és gyógypedagógiai, konduktív pedagógiai nevelési-oktatási intézmények nappali rendszerű iskolai oktatásban részt vevő tanulói minden tizedik tanuló után egy fő kísérő (pedagógus vagy szülő)

Milyen feltételekkel:

A kiválasztott időpontnál figyelemmel kell lenni arra, hogy a fent említett kedvezmény őszi, téli és tavaszi szünetben nem vehető igénybe, kizárólag tanítási napokon.

Amikor megtörtént a foglalás, küld az intézmény egy fogadónyilatkozatot. A fogadónyilatkozaton szereplő napot megelőzően már odautazhatnak a kiválasztott helyszínre, és a nyilatkozaton szereplő napot követően is nyugodtan hazautazhatnak (például: ha a fogadó nyilatkozat csütörtökre szól, akkor az utazás megkezdhető szerdán, és befejezhető pénteken).

A hazaútra a menetjegy csak akkor érvényes, ha azt a látogatás helyszínén lebélyegezték. Foglalásnál figyelembe kell venni, hogy a csoportok csak a 2. kocsiosztályon foglalhatnak helyet az ingyenes vasúti utazás esetében.

MÁV információ: www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/tudnivalok-csoportos-utazas-szervezesehez

Amennyiben a Nagytemplomba szeretnének ellátogatni, az első lépés az elektronikus regisztráció itt:

Bármilyen felmerülő kérdés esetén további tájékoztatást adunk: +36-30/190-4409.

 

Szeretettel várjuk Önöket!