Ezúton tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a The Original Golden Voices of Gospel januárra tervezett koncertjei az európai vírushelyzet miatt elmaradnak!
Új időpont: 2022. november 18. (péntek) Debreceni Református Nagytemplom

A megváltott jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra, vagy 2022. január 31-ig a váltás helyén visszaválthatók.

A Debreceni Református Nagytemplomban koncertezik 2022. november 18-án a The Golden Voices of Gospel csapat. Belépőjegyek vásárolhatóak személyesen a Kölcsey Központban és Tourinform Jegyirodában, vagy online a www.jegy.hu oldalon keresztül.

Dwight Robson afro-amerikai baptista tiszteletes zenekara, a The Golden Voices of Gospel csapat összes tagja az USA-ból repül Európába, ahol már sok éve rendszeresen koncerteznek. Dwight Robson zenekara általában 11-12 tagú hangszeres énekegyüttes, amelynek afro-amerikai tagjai remek zenészek és valamennyien kitűnő szólisták.

A “The Golden Voices of Gospel” profi együttessel szívesen dolgoztak együtt olyan világsztárok is, mint Michael Jackson vagy Mariah Carey.

A gospel szó evangéliumot, jó hírt, örömhírt jelent. A gospel evangéliumon alapuló amerikai vallásos dalokból, az afroamerikaiak szabadságvágyának, boldogságának dalba öntött imádságaiból, a spirituálékból fejlődött ki, de annál élénkebb lüktetésű, ritmizáltabb. A mai popzene meghatározó előadói (Michael Jackson, Tina Turner, Stevie Wonder, Whitney Houston, Beyoncé stb.) is sokat merítettek e stílus hagyományaiból.

Az afro-amerikai The Golden Voices of Gospel együttes autentikus előadásmódja mindenütt a világon garantálja a vitathatatlan minőséget és sikert. Jöjjön el Ön is, és legyen részese a csodálatos előadásnak a Debreceni Református Nagytemplomban!