Október 13-án (pénteken) 18 órakor a dél-koreai testvéregyházunk kórusa ad koncertet. A különleges alkalomra szeretettel várjuk.

A Koreai Presbiteriánus(PCK) Nőszövetség énekkara 1992-ben alakult azzal a céllal, hogy dicsőítéssel evangelizáljon, részt vegyen az egyház egységének mozgalmában, és zenei szolgálatot végezzen a Presbiteriánus Nőszövetség különböző rendezvényein.

A kórus elindítása a Koreai Presbiteriánus Nőszövetség székházának megépülése után a zenei szolgálat révén az egységes mozgalom szintjén a Nőszövetség státuszának emelésének médiumává vált itthon és külföldön is. A Női Presbiteri Szövetség dicsőítő missziói csoportjaként játszott szerepet a zenei kompetencia erősítésével.

2022-ben ünnepelte a kórus megalapításának 30. évfordulóját, amely a keresztény kultúrát a dicsőítésen keresztül valósította meg.

Az évek során a kórus 12 tengerentúli koncerttel terjesztette az evangéliumot a dicsőítésen keresztül többek között, Indonéziában, Ausztráliában, Oroszországban, Kanadában, Magyarországon, Németországban, Ausztriában.