Kedves Testvérek!

Az elmúlt időszak járványügyi intézkedéseit figyelembe véve a Magyarországi Református Egyház Zsinati Elnökségének Tanácsa a javuló járványhelyzetre és az egyre nagyobb átoltottságra tekintettel kéri valamennyi gyülekezetet, hogy május 2-án nyissák meg templomaikat a hívek előtt.

A döntés értelmében április 18-án és április 25-én a 8 órakor kezdődő alkalmak elmaradnak. Az előttünk álló két vasárnapon a 10 órakor kezdődő istentiszteleteket továbbra is élőben követhetik a Debrecen Televízióban, valamint gyülekezetünk honlapján és Facebook oldalán keresztül. Ezeken a vasárnapokon a 18 órakor kezdődő alkalmakat szintén élőben követhetik online a gyülekezet honlapján és Facebook oldalán.

Április 17-én (szombaton) 17 órakor az “Újrakezdés-dicsőítő evangelizációs alkalmat” is online közvetítjük a gyülekezet honlapján és Facebook oldalán keresztül.

Május 2-től pedig újra várjuk a Testvéreket a templomba, hogy személyesen vegyünk részt az istentiszteleteken! Továbbra is kötelező lesz a szájmaszk viselése, a bejáratnál elhelyezett kézfertőtlenítők használata, valamint a padokban a védőtávolság megtartása.

Imádkozzunk testvéreinkért, akik életekért harcolnak, és azokért, akik elvesztették szerettüket. Kérjük mindenható Urunk kegyelmét és szerető támogatását azoknak, akik életünket védik és gyógyítják.