SZERELEMPRÓBA\ FIREPROOF

A film címe is arra utal, hogy a házasságokat is érheti “tűz”, nehézség, kihívás. A film abban segít, hogy ha jön egy váratlan helyzet, akkor arra miként lehet megoldást találni. A házasságot Isten alkotta, ezért tisztelni kell: figyeljünk erre oda, hogy a világ ne értékelje le a mi számunkra, hogy csak egy férfi és nő kapcsolatáról szóljon, hanem engedjük benne a mindenható Istent is munkálkodni, ahogy ebben a filmben is történik.
MEGTEKINTEM a filmet.

VÉGTELEN HIT
A film bemutatja Grant Taylort, egy iskola amerikaifutball csapatának edzőjét. Az edző életét munkahelyi és családi problémák nehezítik: a csapat rendre alulmarad a meccsek alatt, emiatt elveszítik motivációjukat és a szülők türelme is fogyóban van. Grant családi életében sincsen minden rendben. A ház, amiben élnek, majdnem a fejükre dől. A családi autójuk is rendszeresen cserbenhagyja, ráadásul kiderül, hogy nem lehet gyermekük. A férfi Istenhez fordul segítségéért, hogy megküzdjön kudarcaival és győzelemre vigye csapatát és saját életét.
MEGTEKINTEM a filmet.

IMÁVAL NYERT CSATÁK
A film Tony és Elizabeth Jorden házasságát mutatja be, akiknek látszólag megvan mindenük. A valóság azonban más: a házasságuk válságban van, életük és otthonuk egy háborús övezetté változott. Egy idősebb hölgy, Miss Clara utat mutat Elizabethnek, hogy hogyan küzdhet a családjáért, a házasságáért. Figyeljük meg, hogyan!
MEGTEKINTEM a filmet.

MENNYEI CSODÁK
A film a Beam család igaz történetét mutatja be. Christy, az édesanya megtudja, hogy tízéves lánya, Anna egy ritka és gyógyíthatatlan betegségben szenved. Elhatározza, hogy mindenféle gyógymódot megkeres, hogy gyermeke meggyógyuljon. Később a kislánya egy szörnyű balesetet szenved, de hihetetlen és megmagyarázhatatlan csodában lesz része.
MEGTEKINTEM a filmet.

MEDDIG KÖT AZ ESKÜ?
A kapcsolataink állandó támadás alatt állnak. Ki segít, hogy a nőből feleség, anya legyen? Ki segít, hogy a férfi valóban férfiként, férjként, apaként viselkedjen egy házasságban? Ki segít, hogy egy egyedülálló is nemet tudjon mondani, ha kell? Egyedül Isten képes rá, hogy irányt mutasson az élet minden területén.
MEGTEKINTEM a filmet.

ÁTTÖRÉS
A film egy család nem mindennapi életét mutatja be. A gyermeket kiskorában örökbe fogadták, erről ő is tud. A gyermek folyamatos harcban él önmagával és a helyzetével. Nem tud megbarátkozni azzal, hogy valódi szülei lemondtak róla, és nehezen tudja elfogadni nevelőszüleit. Azonban egy váratlan baleset mindent megváltoztat az életében. Nézzük meg, hogyan történik mindez!
MEGTEKINTEM a filmet.

A BÁTORSÁG EMBEREI
Négy ember, akik egy helyen, a rendőrségen dolgoznak, és nemcsak szolgálni és védeni akarják a város lakosságát, hanem szeretnék szolgálni és védeni a családjukat is. Ez a feladat igazi kihívást tartogat számukra.
MEGTEKINTEM a filmet.