Egyházi közösségi program


A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. által támogatott EKCP-KP-1-2023/3-000044 azonosító számú támogatói okirat alapján, 500 000 Ft vissza nem térítendő támogatás nyert el a Debrecen – Nagytemplomi Református Egyházközség „Egyházi közösségi célú programok 2023. évi támogatása” támogatási cél megvalósítása érdekében.

A Debrecen-Nagytemplomi Egyházközség kiemelt figyelmet fordít a családokra, különösen a sok gyermeket nevelő családokra. A tábort az egyházközségünkbe járó közösségeknek szervezzük, akikkel megvan a személyes kötődés.
Célunk a családok védelme, a célcsoportoknak támogatást nyújtani.

A program 2023.07.17-21-e között kerül megrendezésre Balatonszárszón az SDG Konferencia Központban.

A tábor keretében lelki alkalmakat, gyermekfoglalkozásokat fogunk tartani, hogy segíteni tudjuk az egyházközségünkbe járó családokat. Programjaink a család, mint a társadalom legkisebb egységének védelmére és fontosságának kihangsúlyozására irányulnak, továbbá közösségteremtési és -építési céllal valósulnak meg (spirituális és szabadidős tevékenységek révén).

A résztvevők megtapasztalhatják több generáció egymásra támaszkodásának fontosságát, egymás felé az értékek átadását. A személyes fejlődés mellett, erősödik közöttük a kapcsolat, a csoportkohézió.