IMI, MONDJ EGY VERSET

Csuja Imre önálló estje


Csuja Imre verssel él és versben gondolkodik kicsi gyerekkora óta, mióta esténként falusi házukban a nagymamájától tanult verseket, meséket, a család és a szomszédok nagy nyilvánossága előtt elmondhatta. Hamar megtanulta, milyen az, kiállni és mondani!
A vers, a versről való gondolkodás később színészi pályáján is végigkísérte. Önálló estjének egyik ihletője, az utcán, tanyán, gyárban, üzletben – szóval bárhol lehet verset mondani élménye, a másik pedig a versről való beszélgetés.
A műsorban József Attila, Kosztolányi Dezső, Ady Endre, Radnóti Miklós, Arany János versei hangzanak el, 
valamint Babits Mihály Jónás könyve.


Az est hossza 80 perc, szünet nélkül.


Jegyvásárlás:
Református Nagytemplom Debrecen, hétfőtől péntekig 9-15 óráig, szombaton 9-13 óráig, vasárnap 12-16 óráig.
Karakter 1517 Könyvesbolt és Kávézó, hétfőtől szombatig 9 és 18 óra között.
jegy.hu oldalon

Csuja Imre Jászai Mari-díjas magyar színművész, érdemes és kiváló művész. 1984-ben végezte el a Színház- és Filmművészeti Főiskolát, majd a Pécsi Nemzeti Színházhoz került. 1987-ben a debreceni Csokonai Színházhoz szerződött, 1989-ben az egri Gárdonyi Géza Színház tagja lett. 1990-től az Arany János Színházban töltött négy évet, majd szabadfoglalkozású művészként lépett színpadra.

10 év szabadúszást követően 2004-ben leszerződött az Örkény István Színházhoz.
Sokat foglalkoztatott, népszerű szinkronszínész, több mint 800 filmnek kölcsönözte a hangját. Sajátos hangszíne és stílusa szinte összetéveszthetetlen. 2009-ben összeállította önálló estjét, melyen Ady műveit adta elő.