Csodálja meg a Debreceni Adventet 45 méteres magasságból!

December 2-án felgyúltak az ünnep fényei városunkban, melyre advent első vasárnapján több ezren voltak kíváncsiak. Idén először a Debreceni Református Nagytemplom lehetőséget biztosít a látogatóknak, hogy a kivilágított Kossuth teret akár felülnézetből is bárki megtekintheti – a látvány egészen elképesztő!
A Nagytemplom, mint Debrecen első számú turisztikai látványossága naponta vonza a látogatókat még a téli időszakban is. Idén már több mint 40.000 látogató kereste fel a templomot – a legnépszerűbb helyszínnek pedig továbbra is a két torony közötti panorámajárda mutatkozik, amely egyben a belváros legmagasabb pontja, ahol szabadtéri kilátó helyezkedik el.
Augusztusban, a Virágkarnevál hetében is nagy népszerűségnek örvendett az éjszakai látogatás, hiszen több mint félezren használták ki a lehetőséget, hogy a késő esti órákban harminc, illetve negyvenöt méteres magasságból csodálják meg a kivilágított Debrecent.
A debreceni adventi vásár, illetve a karácsonyi díszkivilágítás azonban még különlegesebb és szemet gyönyörködtetőbb látványt nyújt a magasból. Ennek apropóján idén először, hagyományteremtő jelleggel a Nagytemplom december 7-én (pénteken) sötétedés után is várja a látogatókat egészen 21 óráig, hogy minél többen részesedjenek ebben az élményben!
Az esti látogatás idejére a belépőjegy egységesen 500 forint mindenkinek (6 év alatt ingyenes). A panorámajárda, valamint a nyugati torony kupolája kizárólag lépcsőn közelíthető meg.

Adventi esti látogatás a Nagytemplomban – Csodálja meg a város fényeit felülről!
Időpont: 2018. december 7. (péntek) 17-21 óra
Helyszín: Debreceni Református Nagytemplom
Belépőjegy: 500 Ft (6 éven aluliaknak, valamint sajtóigazolvánnyal ingyenes)