Advent első vasárnapján felgyúltak az ünnep fényei városunkban. A Debreceni Református Nagytemplom idén is lehetőséget biztosít a látogatóknak, hogy a kivilágított Kossuth teret akár felülnézetből is bárki megtekintheti – a látvány egészen elképesztő!

A Nagytemplom, mint Debrecen egyik legismertebb turisztikai látványossága a téli időszakban is várja a látogatókat. Az év eleji több hónapos zárva tartás ellenére már több mint 22.000 látogató kereste fel a templomot – a legnépszerűbb helyszínnek pedig továbbra is a két torony közötti panorámajárda mutatkozik, amely egyben a belváros legmagasabb pontja, ahol szabadtéri kilátó helyezkedik el.

A debreceni adventi vásár, illetve a karácsonyi díszkivilágítás igazán különleges és szemet gyönyörködtető látványt nyújt a magasból. Ennek apropóján a Nagytemplom december 10-én (pénteken) 17 órától egészen 20 óráig várja a látogatókat, hogy minél többen részesedjenek ebben az élményben! Az esti látogatás idejére a belépőjegy egységesen 500 forint mindenkinek (6 év alatt ingyenes).