Szerelmes Nagytemplom

„Beleszerethetnek” a Nagytemplomba. A Debreceni Református Nagytemplomba keddenként a felfedezők, szerdánkánt a zene, csütörtökönként pedig az élmények szerelmeseit várjuk, hogy nyári programjainkon megismerjék a Nagytemplomot.

Júliusban és augusztusban az érdeklődők megkóstolhatják a Nagytemplomi borokat a naplementében 40 méter magasról, családoknak múzeumpedagógiai foglalkozásokat tartunk, de a zenekedvelők sem maradnak kínálat nélkül. 

Programkínálat a Debreceni Református Nagytemplomban

Július 11- augusztus 17.

Kedd – A felfedezés szerelmeseinek

Keddenként 10 órától várjuk a gyerekeket, nagyszülőket, családokat és egyéni látogatóinkat is rendhagyó nyári programunkra. A közös felfedező sétát rejtvényekkel, játékos feladatokkal tesszük még izgalmasabbá, segítségükkel ismerkedünk a Nagytemplom és Debrecen múltjával és jelenével.

A résztvevőknek meglepetés ajándékkal is kedveskedünk.

A program múzeumpedagógiai belépővel (1.300 Ft/fő) vehető igénybe, előzetes regisztrációra nincs szükség. Találkozzunk keddenként 10 órakor a templom pénztáránál!

Szerda – A zene szerelmeseinek

Déli orgonazene és templomlátogatás. Szerdánként 12 órától 25-30 perces mini orgonakoncert veszi kezdetét. Ezt követően önállóan fedezhetik fel a templomot a látogatók. Jegyárak: 800 Ft/fő. Minden szerdán harangjátékkal indul a program. 

Csütörtök – Az élmények szerelmeseinek

Nagytemplomi bor a naplementében 40 méter magasról és templomlátogatás– ezzel várjuk júliusban és augusztusban minden csütörtökön 19 órakor az élmények szerelmeseit. A tárlatvezetéssel egybekötött túra során a templomteret, az állandó- és időszaki kiállításokat, valamint a padlástéret ismerhetik meg a látogatók. A panorámajárdára érkezve minden 18 év feletti résztvevőnk megkóstolhatja a Nagytemplom borát (Mészáros Borház – Vörös Kadarka és Rosé) és negyven méteres magasságból, a két torony között gyönyörködhet a naplementében.

Jegyárak: 2900 Ft/fő.

Ez a program előzetes regisztrációhoz között! Regisztrálni az alábbi regisztrációs felületen, személyesen a Nagytemplom Jegypénztárában vagy telefonon (06 52614185) lehet. A programon minden csütörtökön maximum 30 fő vehet részt.