Szerelmes Nagytemplom – Tematikus turisztikai kínálat a Debreceni Református Nagytemplomban.
Programidőszak: 2022. július 6. (szerda) – 2022. augusztus 10. (szerda)

A Debreceni Református Nagytemplom a nyári melegben is várja látogatóit, vendégeink színes programkínálatunkban megtalálhatják a nekik tetszőt: hogy valóban „beleszeressenek” a templomba. A „Szerelmes Nagytemplom” részeként a látogatók szerdánként délben orgonakoncerttel egészíthetik ki a templomtúrákat, szerda esténként pedig egy-egy pohár finom borral a kezükben nézhetik végig a naplementét a panorámajárdáról.

SZERDA – A ZENE SZERELMESEINEK
Időpont: 12 óra
Jegyárak: 600 Ft/fő
 
Megújult köntösben indítjuk újra a három éve nagy sikerrel futó szerda déli orgonazenét. 12 órakor a harangjáték hangjával indul a program, majd egy 25-30 perces mini orgonakoncert veszi kezdetét. Ezt követően önállóan fedezhetik fel a templomot a látogatók.
 
 
SZERDA- AZ ÉLMÉNYEK SZERELMESEINEK
Időpont: 19 óra
Jegyárak: 2500 Ft/fő
REGISZTRÁCIÓ

Naplemente, templomlátogatás és finom borok – ezzel várjuk júliusban és augusztusban minden szerdán 19 órakor az élmények szerelmeseit. A tárlatvezetéssel egybekötött túra során a templomtér, állandó- és időszaki kiállítások, valamint a padlástér kerül bemutatásra. A panorámajárdára érkezve minden 18 év feletti résztvevőnk megkóstolhatja a Nagytemplom borát (Fehér Kadarka), és harminc méteres magasságból, a két torony között gyönyörködhet a naplementében.

A program előzetes regisztrációhoz között! Regisztrálni az alábbi regisztrációs felületen, személyesen a Nagytemplom Jegypénztárában vagy telefonon (06-52/614-185) lehet. A programon minden szerdán maximum 30 fő vehet részt.