Rendszerüzenet

Gyülekezetépítés napja

2018. szeptember 9-én lesz a Gyülekezetépítés napja. Ezen a napon a 10 órás istentisztelet után közös ebédre várjuk a Testvéreinket a Kollégiumba.

De mitől is lesz ez a Gyülekezetépítés napja?
Ennek elérésére feltétlenül számítunk a gyülekezetünk tagjaira. Kérjük Testvéreinket, hogy erre az alkalomra hívjanak meg egy olyan családtagot, barátot, ismerőst, munkatársat, akivel már beszélgetett a hit kérdéseiről! Ezen az alkalmon pedig lehetőség nyílik arra, hogy az elhozott személyek még közelebbről megtapasztalják Isten szeretetét és a testvéri közösség örömét.

Az istentiszteletet követően szeretettel hívunk mindenkit a Református Kollégiumba, ahol tovább fog folytatódni az istentiszteletet, énekléssel, bizonyságtétellel, az igéről történő beszélgetéssel. Az alkalom közös ebéddel fog zárulni, amelyre regisztrálni az istentisztelet után a kijáratnál, vagy hétköznap a Lelkészi Hivatalban lehet.

A kollégiumban a gyermekek számára külön foglalkozást is szervezünk.

Szeretettel várjuk segítők jelentkezését a helyszín berendezéséhez és az ebéd előkészítéséhez, amire Őzné Vaszil Dóra diakónusnál lehet jelentkezni (diakonia@nagytemplom.hu, +36-20/823-2774).

Ezen felül az elhívott személyeket szeretnénk megszólítani a szeptemberben gyülekezetünkben induló Alpha kurzussal. Akik eljönnek erre a 10 alkalomból álló előadássorozatra, megismerkedhetnek hitünk legalapvetőbb kérdéseivel és kis csoportokban tehetik fel hitkérdéseiket.

Időpont: 2018. szeptember 9., vasárnap 10 órától
Jelentkezési határidő:
2018. szeptember 4., kedd
Helyszín:  Nagytemplom és Református Kollégium
Regisztrációs díj: 300 ft/fő (amely magába foglalja az ebédet)

Jelentkezni az űrlap kitöltésével lehet: (Kérjük, a meghívott személyeket is regisztrálják be!)

Nincsenek megjeleníthető események.